Έναν χρόνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι είναι πολύ αγχωμένος. Ο ηθοποιός και μουσικός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», την Τετάρτη 23 Απριλίου, εξηγώντας ότι αυτό που τον αγχώνει, είναι ότι η απόδοσή του δεν είναι αυτή που θα ήθελε. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε: «Νιώθω πολύ αγχωμένος, με την έννοια ότι δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, τόνισε ότι τα φετινά του γενέθλια, τα οποία γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες, είναι ξεχωριστά, αφού θα ήταν πολύ πιθανό να μη βρίσκεται στη ζωή. Όπως επισήμανε: «Τα φετινά γενέθλια ήταν ξεχωριστά, γιατί θα μπορούσαν να μην υπάρξουν ποτέ».
Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη που έχει από τη σύντροφο του, Άννα. «Αν δεν ήταν η Άννα δεν θα συζητούσαμε τώρα», είπε χαρακτηριστικά.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.