Η Σιμώνη Χριστοδούλου έκανε μία δημόσια εξομολόγηση σχετικά με τον σύζυγό της, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος είχε τη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου, τα γενέθλιά του. Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό περιμένει να γεννηθεί το πρώτο του παιδί, γιόρτασε μαζί την ιδιαίτερη αυτή ημέρα του σκηνοθέτη και ηθοποιού και μάλιστα η σύζυγός του, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι για την κοινή τους πορεία.
Συγκεκριμένα, η Σιμώνη Χριστοδούλου μοιράστηκε ένα κοινό στιγμιότυπο με εκείνη και τον Ανδρέα Γεωργίου, στο οποίο ποζάρουν με την τούρτα του. Την ανάρτησή της, η σύζυγος του εορτάζοντα τη συνόδευσε με λίγες λέξεις, στις οποίες ανέφερε, πως ό,τι είχε ονειρευτεί σε μικρότερη ηλικία εκπληρώθηκε μέσα από τη γνωριμία και τη σχέση τους. Όπως έγραψε: «Όταν ήμουν μικρή, είχα ένα όνειρο και ήσουν εσύ. Χρόνια πολλά μωρό μου».
Δείτε την ανάρτησή της
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μαζί με τη make-up artist ανακοίνωσαν πριν από περίπου ένα μήνα, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Στη λεζάντα της δημοσίευσής τους είχαν γράψει: «Μια καινούργια καρδούλα χτυπάει στην οικογένεια». Ο Ανδρέας Γεωργίου και η σύζυγός του παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κύπρο. Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2018, ενώ μετά τον γάμο, σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν πολλά παιδιά μαζί.
Δείτε την ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.