Ο Αντρέας Γεωργίουκαι η Σιμώνη Χριστοδούλου υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά στο Χονγκ Κονγκ και συνέχισαν το ταξίδι τους στην Ασία, με επόμενο προορισμό το Βιετνάμ.
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει δείξει πως τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια και φροντίζει να επισκέπτεται διάφορα μέρη στο εξωτερικό, όποτε του δίνεται η ευκαιρία.
Μάλιστα, τόσο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, όσο και η make up artist είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, οπότε φροντίζουν να δίνουν μια γεύση από τα ταξίδια τους και στους θαυμαστές τους στα social media.
Αυτή τη φορά, η Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα που τράβηξαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της έγραψε: «Ανόι, Βιετνάμ».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη