Η παρουσιάστρια δήλωσε, ότι νιώθει ευγνώμων, που προχώρησε έγκαιρα στις απαραίτητες κινήσεις, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται με λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα, το οποίο εντοπίστηκε. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον γιατρό της, αλλά και τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έλαβε. Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε και τους συνεργάτες της από την εκπομπή, τονίζοντας πως «είναι ό,τι καλύτερο».
Αρχικά, η παρουσιάστρια αιφνιδίασε την ομάδα της στην εκπομπή, όταν ξαφνικά βγήκε στον αέρα και είπε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο να σας βλέπω και να σας καμαρώνω. Είστε φανταστικοί, σας απολαμβάνω πάρα πολύ, σας το λέω ειλικρινά, καμαρώνω σαν… παγόνι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8bqatkzhyrl)
Έπειτα, μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσοι νοσηλεύονται, και αντιμετωπίζουν κάτι πιο σοβαρό από εκείνη. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Νομίζω ότι θα είμαι κάθε μέρα και καλύτερα. Επειδή πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μας ακούνε και άνθρωποι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, θεωρώ ότι είναι ύβρις να γκρινιάζουμε για κάτι το οποίο το εντοπίζεις εγκαίρως και το αντιμετωπίζεις. Οπότε είμαι ευγνώμων που το αντιμετώπισα εγκαίρως και απέναντι στον γιατρό μου και στον κόσμο που μου έστειλε όλα αυτά τα μηνύματα και σε εσάς και πρώτα ο Θεός, το άλλο Σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί. Δεν κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είστε ό,τι καλύτερο».
Η αρχική ανακοίνωση για τη Ναταλία Γερμανού
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδηςαποκάλυψε αρχικά, το Σάββατο 8 Μαρτίου την είδηση για τη μη προγραμματισμένη επέμβασητης παρουσιάστριας, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Πιο αναλυτικά, είπε: «Θα παρατηρήσατε ότι λείπει η Ναταλία Γερμανού. Δυστυχώς, παρέστη ανάγκη να υποβληθεί σε μια μη προγραμματισμένη επέμβαση. Εμείς ξέρουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Της στέλνουμε την αγάπη μας και τις ευχές μας.Έχει λίγο φοβηθεί, πανικοβληθεί, ήμασταν στα τηλέφωνα χθες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε τέλεια. Όλα θα πάνε καλά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας κρατήσουμε συντροφιά».
Την Κυριακή 9 Μαρτίου, ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού σημείωσε για την κατάσταση της υγείας της: «Να πούμε ότι η Ναταλία και σήμερα δεν είναι μαζί μας, αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Είναι πολύ καλά τα νέα της υγείας της. Πήγαν όλα πολύ καλά και χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμία για να είναι πολύ σύντομα μαζί μας».
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.