Ο Good Job Nicky βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσσηκαι κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια τον κάλεσε να ανέβει στη σκηνή.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω TikTok, ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου βρίσκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας και ερμηνεύει το τραγούδι του πατέρα του, «Όλη η ζωή μου». Μάλιστα, η Άννα Βίσση σχολίασε το πόσο καλή φωνή έχει ο Good Job Nicky, ενώ το κοινό από κάτω χειροκροτούσε.
Ο 28χρονος τραγουδιστής συνέχισε να τραγουδά κρατώντας αγκαλιά την Άννα Βίσση, ενώ κάποια στιγμή ζήτησε από τον κόσμο κάτω να τραγουδήσει μαζί του. «Γεια σου ρε πατέρα!», είπε ο Good Job Nicky, εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι το κοινό ήξερε τους στίχους του τραγουδιού.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.