Ο Δημήτρης Παπάζογλου, μίλησε για τη διαφορετικότητα και πώς αντιμετωπίζεται ο ίδιος από τον κόσμο. Σε συνέντευξή του στο Happy Day, ανέφερε πως δεν τον απασχόλησε ποτέ αν το παρουσιαστικό του ενοχλούσε, καθώς είχε πάντα καλή σχέση με τον εαυτό του και πορεύτηκε με αυτό το συναίσθημα.
Ο ίδιος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Είμαι η γυναίκα μου» και αρχικά, δήλωσε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ αν η διαφορετικότητά μου ενοχλούσε. Δεν μου άφησε ψυχολογικό στίγμα, διότι εγώ τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πορεύτηκα λίγο με αυτό το συναίσθημα, ήταν και λίγο τυχοδιωκτική η ζωή μου με έναν τρόπο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6en8pkeggeh)
Επίσης, ο γνωστός χορευτής και χορογράφος τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν και θηλυκές και αρσενικές πλευρές, αναφέροντας πως «όλοι κουβαλάμε έναν άνδρα και μία γυναίκα». «Όλοι οι άνθρωποι έχουν θηλυκή και αρσενική πλευρά. Όλοι κουβαλάμε έναν άνδρα και μία γυναίκα», τόνισε ο Δημήτρης Παπάζογλου.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.