Ο γνωστός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, ανέφερε πως δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η σχέση της Έλενας Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού ήταν «μοναδική» όπως την χαρακτήρισε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6209pq4fngh)
«Ξαφνιάστηκα με αυτό που έγινε με την Ηλιάνα, αλλά δεν ξέρω κάτι. Είναι κάτι μεταξύ τους, δεν το περίμενα. Είναι δικό τους θέμα και θα το λύσουν μόνες τους. Η δική τους σχέση είναι μοναδική, δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις των άλλων», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Με την Ηλιάνα δεν έχω επαφές, αλλά οχι για αυτόν τον λόγο. Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι, έχουμε άλλα προγράμματα. Τη συμπαθώ ιδιαίτερα και στενοχωρήθηκα που έφυγε», σημείωσε.
Τέλος, για την Έλενα Χριστοπούλου, τόνισε: «Η λέξη "μαμά" είναι βαριά, αλλά η Έλενα με έχει βοηθήσει, μου έχει σταθεί. Μας φροντίζει και μας προστατεύει από οτιδήποτε κακόβουλο».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.