ΗΣοφία Παθέκα μίλησε για το διαζύγιό της κι εξήγησε πώς το βίωσε, περιγράφοντάς το ως «ένα πένθος».
Μιλώντας στην Espresso, αναφέρθηκε στην απόφασή της να χωρίσει με τον σύζυγό της μετά από 23 χρόνια γάμου.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα διαζύγιο είναι ένα πένθος. Με τον πρώην σύζυγό μου έζησα περισσότερο καιρό μαζί απ' ότι με τους γονείς μου, αφού ήμασταν 23 χρόνια μαζί, ενώ από το σπίτι μου έφυγα για σπουδές στα 17 μου».
Η απόφαση αυτή, όπως παραδέχεται, δεν ήταν εύκολη λόγω των παιδιών τους. «Δεν ήταν εύκολη απόφαση καθώς υπήρχαν και δύο παιδιά, τα οποία είναι πάνω απ' όλα και όλους. Αυτά σκέφτηκα και έφυγα, το καλό των παιδιών μου. Τα παιδιά μου είναι εκείνα που με ώθησαν να πάρω την απόφαση αυτή, διαφορετικά δεν θα τολμούσα να το κάνω αυτό. Από τότε νιώθω καλύτερη μαμά, νιώθω πιο καλά ως γυναίκα και ως νοικοκυρά», σημείωσε.
Στη συνέχεια, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του γάμου της, όταν οι απαιτήσεις της καθημερινότητας την έκαναν να αφήσει πίσω τον εαυτό της.
«Εκεί έχασα εμένα, έχασα τη ζωή μου, την οντότητά μου, δεν με έβλεπα ως γυναίκα, ούτε ως μαμά. Μόνο ως βαριά εργαζόμενη γυναίκα. Όλη μέρα εργαζόμουν κάνοντας μια πολύ δύσκολη δουλειά, με το σώμα μου να καταπονείται σε μεγάλο βαθμό κι εγώ να συνεχίζω για να βοηθήσω την οικογένειά μου», τόνισε.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.