Η Ελένη Ψυχούλημίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, την αναγνωρισιμότητα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.
Η σεφ μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Συζητάω κάτι για τηλεόραση, αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό παρά έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ssgrq2rmzd)
Στη συνέχεια, σχολίασε την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, που σχετίζεται με τη μαγειρική. «Δεν μου αρέσει το στιλ αυτό. Δεν έχει σχέση με τη μαγειρική. Είναι λίγο ψεύτικο», τόνισε.
Όσο για την αναγνωρισιμότητα, η Ελένη Ψυχούλη ανέφερε: «Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».
Τέλος, αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια. «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν. Είμαι αυθόρμητη σε βαθμό κακουργήματος, βιαστική και ανυπόμονη. Πέρυσι είδα τον θάνατό μου με τις πλημμύρες στο Πήλιο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα γιατί δεν έχει γίνει τίποτα, είμαστε το ίδιο κατεστραμμένοι», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.