Η Ηλιάνα Παπαγεωργίουαυτές τις μέρες βρίσκεται στα Κουφονήσια, όπου απολαμβάνει το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Μετά τη Φολέγανδρο, το μοντέλο βρέθηκε στο νησί, στο οποίο τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, αφού το επισκέπτεται συχνά.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδωσε μάλιστα, μια γεύση στους θαυμαστές της από τις διακοπές της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στον φακό, ενώ έδειξε στους ακόλουθούς της και μερικές αγαπημένες της στιγμές.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Κουφονήσια».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»