Η Ηλιάνα Παπαγεωργίουαυτές τις μέρες βρίσκεται στα Κουφονήσια, όπου απολαμβάνει το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Μετά τη Φολέγανδρο, το μοντέλο βρέθηκε στο νησί, στο οποίο τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, αφού το επισκέπτεται συχνά.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδωσε μάλιστα, μια γεύση στους θαυμαστές της από τις διακοπές της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στον φακό, ενώ έδειξε στους ακόλουθούς της και μερικές αγαπημένες της στιγμές.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Κουφονήσια».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.