Με μια αγκαλιά στους συνεργάτες της, η Μαρία Μπακοδήμου και το «Γεια σου» έριξαν αυλαία και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, την Κυριακή 7 Ιουλίου.
Αφού παρακολούθησαν όλοι μαζί ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τις πιο χαρακτηριστικές, αστείες ή συγκινητικές στιγμές που έζησαν στο πλατό της εκπομπής, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2j8er5m7wmp)
«Μου είναι πολύ άβολοι οι αποχωρισμοί. Είναι η τελευταία εκπομπή του “Γεια σου”, περάσαμε δυο χρόνια μαζί» είπε η παρουσιάστρια χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της. Στην πορεία, ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ, εσάς τους τηλεθεατές, όλα τα παιδιά στο κοντρόλ, όλα τα παιδιά στο πλατό… Εγώ πέρασα πολύ ωραία, αγαπηθήκαμε, συνδεθήκαμε… Αυτή η ομάδα είναι ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ, έχει δουλέψει τόσο σκληρά. Έχει κάνει υπερβολή γι’ αυτό το αποτέλεσμα, άνθρωποι ακούραστοι, δημιουργικοί… Είναι μια ομάδα που τους αξίζει μια πολύ ωραία πορεία στην τηλεόραση. Καλή συνέχεια σε όλους, να είμαστε καλά, σας αγαπώ πολύ, φιλιά! Καλό καλοκαίρι!» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.