Η Μαρία Μπακοδήμου εκμεταλλεύτηκε τις μέρες που δεν έχει εκπομπή, για να πάει στου Παξούς και να απολαύσει τα πρώτα μπάνια της για φέτος.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram δύο φωτογραφίες από το νησί το βράδυ της Τρίτης 28 Μαΐου. Στη μία που ανάρτησε μέσω story, έδειξε στους ακολούθους της ένα στιγμιότυπο από τοπίο στο νησί.
Στην άλλη φωτογραφία, την οποία και δημοσίευσε, η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε με το μαύρο μαγιό της, ένα πολύχρωμο παρεό και μαύρα γυαλιά ηλίου, με φόντο το νερό μιας πισίνας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας