Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε συγκινημένος πως στο ίδιο πλατό που γυρίζεται η εκπομπή, γυριζόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, «Η Ελίζα και η άλλη».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2279afd70m1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο politically correct. «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που κάνεις μυθοπλασία είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις θετικούς και αρνητικούς ήρωες και οι δεύτεροι πρέπει να έχουν αρνητική φορά λόγου για να υπάρχει αντιπαράθεση των ρόλων, έτσι ώστε και η νέα γενιά να εκπαιδευτεί», σχολίασε.
Πρόσθεσε επιπλέον: «Η δικιά μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Στο σχολείο το ξύλο ήταν νομιμοποιημένο. Η στάση των χεριών όπου ο δάσκαλος σε έδερνε με τη βέργα, ήταν εξευτελιστικό».
Τέλος, ο Αλέξανδρος Ρήγαςε μίλησε για την ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», της οποίας το καστ αποκάλυψε. «Λένα Ουζουνίδου, Μαρία Λεκάκη, Παναγιώτα Βλαντή και Βασιλική Ανδρίτσου. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, εύχομαι να γίνει κάτι που να αρέσει στο κοινό», είπε κλείνοντας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.