Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη.
Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι ενθαρρυντικά, ενώ η πορεία του παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα με τη σύντροφό του.
Ωστόσο, το πρόβλημα στην ομιλία του δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα πλήρως, ενώ υψηλή είναι και η πίεσή του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1f5g7ufs7op)
Ο καλλιτέχνης έχει στο πλευρό του συνεχώς τους γιατρούς, ενώ έχει ξεκινήσει λογοθεραπεία για να επανέλθει γρηγορότερα η ομιλία του.
Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την κατάστασή του και δήλωσε: «Δύο είναι τα στοιχήματα. Η υψηλή πίεση και η ομιλία. Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών. Το δεύτερο με τη βοήθεια της λογοθεραπείας το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος. Αισιοδοξούμε και για τα δύο».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.