Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στο Τζάνειο Νοοσοκομείο.
Ο Δημήτρης Σταρόβας βελτιώνεται αργά και σταθερά ενώ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εξετάσεις. Μάλιστα, ξεκίνησε λογοθεραπεία με στόχο να ξαναμιλήσει κανονικά ενώ καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας ζωγράφισε σε χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ, γράφοντας το δικό του όνομα και της συντρόφου του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.