Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τη συμμετοχή στο «Survivor» το 2017 και την πτηνοφοβία.
Η αθλητικογράφος έδωσε συνέντευξη στο «2night Show» το βράδυ της Τρίτης 22 Απριλίου.
Αρχικά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε ότι έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια λόγω της δημοσιότητας, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να τη ρωτούν για τα προσωπικά της.
«Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια από το πρώτο Survivor αλλά και κάποιες εντελώς άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά στα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Τα άλλα εντάξει, πιστεύω δεν τα αφήνω πλέον να με αγγίξουν» ανέφερε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0s2nkiusunl)
Όσο για τη φοβία της ως προς τα πτηνά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε: «Έχω πτηνοφοβία. Έχει ο μπαμπάς μου κότες και ορτύκια στην Εύβοια. Ζει και Αθήνα, αλλά κατά κύριο λόγο στην Εύβοια. Έχει βγει στη σύνταξη και περιμένει να βγει και η μητέρα μου για να πάνε να ζήσουν μαζί. Η καλύτερη ζωή, έχει και το μποστάνι του».
Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Με είχε βάλει μέσα στο κοτέτσι για να ξεπεράσω τον φόβο μου. Δεν τον ξεπέρασα. Δεν ξέρω από πού προέρχεται η αλήθεια είναι, πρέπει να το ψάξω».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.