Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, στα γυρίσματα της ταινίας «Οξυγόνο» όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Τζόυς Ευείδη.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σκηνή που ο ήρωάς του χτυπούσε την ηθοποιό, αλλά και στη σκηνή που τον βίαζαν.
Ο ίδιος θυμήθηκε ότι μετά από τη σκηνή του βιασμού, είχε τόση ένταση που έβριζε και κλωτσούσε ό,τι βρισκόταν μπροστά του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0gszlq41t35)
Σχετικά με τα παραπάνω, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Ήμουν τότε 22 ετών και ξαφνικά κάνω μία μεγάλου μήκους ταινία. Και έχω μια σκηνή που βιάζουν. Για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος, πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα και εγώ Ρέππα - Παπαθανασίου αλλά για μένα όλη τη ταινία ήταν αυτή σκηνή. Με το που τελείωσε αυτή η σκηνή μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά. Πριν είχα έναν κόμπο στο στομάχι για το πώς θα κάνω αυτή τη σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο δηλαδή με το που έγινε η σκηνή του βιασμού με το που τελείωσε δεν μιλούσε κανένας. Άρχισα να βρίζω, να κλοτσάω καρέκλες να κλωτσάω ό,τι έβρισκα από αντίδραση από τα νεύρα μου».
Το «Οξυγόνο» είναι μια ελληνική δραματική ταινία του 2003, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Πρωταγωνίστησαν, μεταξύ άλλων οι: Νένα Μεντή, Μαρία Καβογιάννη, Τζόυς Ευείδη, Αλέξης Γεωργούλης και Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.