Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ταράχτηκα»
«Σκέψου για ένα θύμα πόσο χαοτικός είναι αυτός ο κόσμος» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Η Αναστασία Τσιλιμπίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απαιτητική σκηνή της ηρωίδας της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και δήλωσε αρχικά: «Θα μιλήσω εκ του ασφαλούς, γιατί ήμουν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με ανθρώπους που με έκαναν να νιώσω ασφάλεια στη σκηνή του βιασμού. Κι ο παρτενέρ μου ήταν εκπληκτικός μαζί μου και πολύ σωστός».
«Οπότε, είμαι πολύ τυχερή που βρισκόμουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ωστόσο αν εγώ που υποκρινόμουν κάτι εκείνη τη στιγμή, ταράχτηκα τόσο, σκέψου για ένα θύμα πόσο χαοτικός είναι αυτός ο κόσμος», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuctlj9gkmb5)
Όσο για τις αναμνήσεις που έχει από τη σειρά «Το Νησί», δήλωσε: «Στο Νησί ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι όμως, ότι ο Στέλιος Μάινας προσπαθούσε στα γυρίσματα πάρα πολύ να δημιουργήσει μια σχέση με την Ιφιγένεια που να ήταν μπαμπάς-κόρες. Πραγματικά, στο τέλος, τον αισθανόμουν σσαν μπαμπά μου».
Τέλος, πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι πολλές φορές ερχόταν και μας έλεγε "αυτή την ατάκα δοκίμασε να την πεις έτσι" κι όντως, έβγαζε νόημα αυτό που έλεγε. Αυτό θυμάμαι πραγματικά, από αυτόν και τον αγαπώ πάρα πολύ».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.