Ηλιούπολη: Άγριο έγκλημα - Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Ηλιούπολη: Άγριο έγκλημα - Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, έφεραν τραύμα στο κεφάλι, ενώ στον χώρο μακριά από τις σορούς εντοπίστηκε μία καραμπίνα - Είχαν να τους δουν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη - Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί

ilioupoli-m
Αντιμέτωπα με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλιούπολη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου νεκροί μία γυναίκα 60 ετών καθώς και ο γιος της, περίπου 36 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι, ενώ στον χώρο, μακριά από τις σορούς, εντοπίστηκε μία καραμπίνα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος. Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, ενώ η μητέρα του σε μια καρέκλα. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης.

Έγκλημα στην Ηλιούπολη


Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, οι δύο σοροί έγιναν αντιληπτές από τη μυρωδιά με αποτέλεσμα να κληθεί κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
ilioupoli-1
ilioupoli-2
ilioupoli-3

Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μάνα και γιος πυροβολήθηκαν θανάσιμα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν να τους δουν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε μία πίσω πόρτα του σπιτιού καθώς και στα παράθυρα εξετάζοντας αν υπάρχει παραβίαση και αν κάποιος τρίτος μπήκε στο σπίτι, διέπραξε το έγκλημα και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γείτονες.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας-σύζυγος δεν είναι εν ζωή.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Είχε κάνει χρήση κοκαΐνης ο 39χρονος πριν σκοτώσει την Κυριακή - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Υποχρεωτική αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό - Και οι 27 της ΕΕ θα φιλοξενούν μετανάστες ή θα βοηθούν οικονομικά Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία

Ισπανία: Στο νοσοκομείο η βασιλομήτωρ Σοφία - Την επισκέφθηκε ο βασιλιάς Φίλιππος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης