Ο Στάθης Αγγελόπουλος εξέφρασε την εναντίωσή του ως προς την τεκνοθεσίααπό τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την αντίδρασή του αν ο γιος του του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».
Αρχικά, για την τεκνοθεσία ανέφερε: «Το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κατά! Το να συμφωνήσουμε και να υπάρχει μια νομοθεσία για τον γάμο, ναι το καταλαβαίνω. Το να προχωρήσουμε και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά αλλά είναι ένα βήμα που μας το επιβάλλουνε. Να το κάνουμε με το έτσι θέλω. Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους. Τώρα υιοθεσία και να μεγαλώνουν παιδιά, το βλέπω λίγο περίεργο και λίγο μη φυσιολογικό. Το παιδί χρειάζεται τη μάνα και τον πατέρα. Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες».
Ενώ, για το πώς θα αντιδρούσε στο ενδεχόμενο ο γιος του να ήταν ομοφυλόφιλος, ο Στάθης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Πάνω από όλα είναι παιδιά μας και με τη συζήτηση όλα λύνονται. Φυσικά και θα στήριζα τις επιλογές του και θα ήμουν δίπλα του σε όλα! Θα συζητούσαμε τα πάντα για ό,τι χρειαζόταν».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.