Ο Γιώργος Αμούτζας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη σύγκριση με τον πατέρα του, τον Σταύρο Αμούτζα Δελλή, ο οποίος έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή «Ίασμος», αλλά και την καλλιτεχνική υποτίμηση που έχει βιώσει λόγω αυτού.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!», σε ερώτηση για το αν τον έχουν υποτιμήσει ποτέ καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα του, ο ηθοποιός απάντησε: «Ως ηθοποιός έχεις να αποδείξεις μακροπρόθεσμα τι πραγματικά αξίζεις και τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το επάγγελμα. Στο παρελθόν έχει συμβεί [να με υποτιμήσουν] αλλά νομίζω ότι μιλάει η δουλειά μου για μένα, οι συνεργασίες μου και η άποψη του κόσμου. Δεν συνηθίζω να μιλάω εγώ για μένα. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες θεατρικά, αλλά και στην τηλεόραση, με εξαιρετικούς. συντελεστές και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό».
Για το αν τον επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς ακούει, ο Γιώργος Αμούτζας σχολίασε: «Υπάρχει η κριτική που από πίσω της κρύβει γνώση και πάντα έχει κάτι να σου προσφέρει. Υπάρχει και η άσκοπη κριτική. Στη δεύτερη, προσωπικά, δεν δίνω καμία σημασία».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.