Γιώργος Αμούτζας: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου

Γιώργος Αμούτζας: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου

«Ένιωθα πως είμαι μόνιμα ο στόχος που όλοι πετάνε πάνω του βελάκια» πρόσθεσε

giorgos-amoutzas__1_
Ο Γιώργος Αμούτζας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον πατέρα του, τα σχόλια που δέχεται και την πορεία του στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχω κάνει πολλά επαγγελματικά λάθη. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ για να κάνω το επόμενο βήμα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου. Όλοι έλεγαν ότι έχω έτοιμη τη δική μου δραματική σχολή και δεν έχω να κάνω τίποτα, λόγω του πατέρα μου. Έχω χάσει πολλούς ρόλους, λόγω της δραματικής σχολής του πατέρα μου. Όλοι έλεγαν ότι πρέπει "να βγω να διεκδικήσω τους ρόλους μου, σε αντίθεση με τον Γιώργο που είναι συνεχιστής μίας δραματικής σχολής". Άρα ότι "έχω να περπατήσω ένα κόκκινο χαλί, ξεκούραστα, με αργό βάδισμα και θα γίνω ο πρωταγωνιστής"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxb3s5p1ksbt)
Κλείσιμο

Όπως εξήγησε ωστόσο, ο ίδιος δεν το βλέπει έτσι. Αντιθέτως, θεωρεί ότι έχει περισσότερη δουλειά να κάνει από άλλους ηθοποιούς.

«Πάμε να δούμε την αλήθεια. Εγώ πάντα είχα να αποδείξω ποιος και τι είμαι. Ότι είμαι σε μια δουλειά σεμνά, ταπεινά, στην ώρα μου, πριν την ώρα μου, διαβασμένος. Διεκδικώ ρόλους και χάνω πολλούς. Ένιωθα πως είμαι μόνιμα ο στόχος που όλοι πετάνε πάνω του βελάκια. Προφανώς και κουράστηκα. Έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να παλεύω διπλά και τριπλά. Και ποτέ δεν ακούγεται το καλό. Δεν ακούστηκε ότι πήγα χειρουργημένος με υπογραφή γιατρού πάω να παίξω και να λιποθυμάω στα καμαρίνια. Μονίμως έχω να αντιμετωπίσω εχθρούς της σχολής. Προφανώς και κουράστηκα να με κρίνουν, μόνιμα έχω να αντιμετωπίσω εχθρούς της σχολής και αντίπαλους παραγωγούς. Πάω να ζητήσω δουλειά και μου αρνούνται λόγω της σχολής», εξήγησε.

Τέλος, για την αγάπη που έχει στους αγώνες καρτ, ανέφερε: «Από μικρός μου άρεσε η ταχύτητα, ήταν το πάθος μου. Μικρός έκανα πρωταθλητισμό σε αγώνες καρτ, έχω ταλέντο και το λέω, το καυχιέμαι. Για την υποκριτική δεν θα με ακούσεις να το λέω αυτό ποτέ. Δεν πιστεύω ότι είμαι ατάλαντος ηθοποιός, δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι σούπερ ουάου από τους υπόλοιπους. Δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι διαφορετικό από τους άλλους ηθοποιούς, αλλά δεν είμαι και ατάλαντος. Η μαμά μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, πάμε για αγώνες ράλι και μου λέει "μην τρέχεις"».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα αποκαλυπτήρια των «11»: Η ισορροπία με Ομπρέλα και η έκπληξη με Πέρκα - Γιατί απουσιάζει η Αχτσιόγλου;

Κρήτη: Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου 

Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης