Ο ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια, ζητούσε δημόσια από τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση να κατάσχονται υπέρ του ονόματός του, χρηματικά ποσά από τον Γιώργο Λαμπάτο. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε κερδίσει τη δίκη με αποτέλεσμα να κατάσχονται χρήματα που ανήκαν στον ηθοποιό, ο οποίος όμως ζει κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.
Το πρωί της Παρασκευής 9ης Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» πως ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης, όπως επανειλημμένα του είχε ζητήσει. Εκτός από αυτό, του πρότεινε να συμμετέχει και στην νέα παράσταση που ετοιμάζει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz0fy2bsmvht)
Όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος, μεταξύ άλλων: «Με πήρε τηλέφωνο Μάρκος, του είπα "συγγνώμη" και μου είπε "δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Ήθελα να σου πω να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα κάνω την ανάκληση για σένα" και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει, αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Τον ευχαρίστησα και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι”. Εκεί τα έχασα τελείως και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στο θίασο και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν το περίμενα πραγματικά».
Λίγο πριν ο Μάρκος Σεφερλής επικοινωνήσει μαζί του, ο Γιώργος Λαμπάτος είχε πει στην ίδια εκπομπή: «Ήθελα να τον παρακαλέσω να κάνει μια ανάκληση αυτού του θέματος, γιατί δεν παίρνει αλλά τα λεφτά τα αφήνει εκεί πέρα, απλά να τα παίρνω και εγώ γιατί για εκείνον δεν είναι τίποτα τα τρία κατοστάρικα, για μένα όμως είναι. Ήταν μισός χρόνος ενοίκια. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου γι' αυτό ζητώ συγνώμη για την παραδέχομαι κάποια λάθη που έκανα ίσως θα πρεπε να βρω ένα άλλο τρόπο να τονίσω την ύπαρξη μου ας πούμε και να πω αυτό που ήθελα να πω».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyyr3x7ciusx)
Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου - Σεφερλή
Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.
Κλείσιμο
Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.