Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Ο ηθοποιός και η οικογένειά του πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές, αφού ο 28χρονος αδερφός του έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, μετά από ανακοπή καρδιάς.
Όλο αυτό το διάστημα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τον θάνατό του, χωρίς να κάνει κάποια σχετική ανάρτηση ή δήλωση.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6o6jl0gfw1)
Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο «Άνεσις» για την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας», όπου και πρωταγωνιστεί.
Τον Νίκο Πολυδερόπουλο συνάντησε κατά την είσοδό του στο θέατρο, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.