Σύμφωνα με το δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό, το καλύτερο τραγούδι για το 2023, ανήκει στην Μπίλι Άιλις και συνδέεται άρρηκτα με την πιο viral ταινία του έτους, την «Barbie».
Πρόκειται για το κομμάτι με τίτλο «What Was I Made For?», το οποίο και γράφτηκε για το soundtrack του δημοφιλούς φιλμ.
H 22χρονη Άιλις βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του περιοδικού, με το «Not Strong Enough» των boygenius και το «First Person Shooter» του Drake να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Το Variety περιέγραψε την μπαλάντα, που δημιούργησαν η Άιλις και ο αδελφός της Φινέας, ως «το καλύτερο κινηματογραφικό soundtrack μετά το "No Time to Die" για την «Τζέιμς Μποντ» ταινία που κυκλοφόρησε το 2021.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.