Ο καλλιτέχνης ήταν ο μέντορας της ηθοποιού, ενώ ήταν κι εκείνος που την είχε πείσει όπως είχε πει κι η ίδια, να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μουσική.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαριάννα Πολυχρονίδη δημοσίευσε ένα στιγμιότυπό της με τον Θάνο Μικρούτσικο και κάτω από αυτό, μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε: «4 χρόνια λείπεις. Τα λόγια σου κάθε μέρα στο κεφάλι μου. Έτοιμη πια να τα κάνω πράξη. Σ’ αγαπώ πάντα».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.