Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων και σήμερα, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Εκεί βρέθηκαν πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν.
Ανάμεσα σε αυτούς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Λίγες ώρες μετά την κηδεία του μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα story μέσα από το αυτοκίνητό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, δακρυσμένη ακούει το τραγούδι «Τα καλύτερα ταξίδια» του Βασίλη Καρρά, ενώ παίρνει τον δρόμο της επιστροφής από το Κοκκινοχώρι. Η τραγουδίστρια έγραψε: «Μπιλ να μας προσέχεις από εκεί πάνω».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»