Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη σεξουαλική αγωγή, αλλά και τις συζητήσεις περί σεξουαλικότητας με τα δικά της παιδιά.
Μιλώντας στο podcast του Fipster, εξήγησε την προσωπική της άποψη επί του θέματος, τονίζοντας πως είναι υπέρ στο να μαθαίνουν τα παιδιά για τη σεξουαλικότητα. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα».
«Παιδιά, το προφυλακτικό είναι αστείο ότι δεν διδάσκεται στο σχολείο. Ξεκίνα με τα πιο απλά για την σεξουαλική αγωγή, με το προφυλακτικό. Το ότι ξαφνικά έχουμε φτάσει 2023 και τα παιδιά, που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, θεωρούν το προφυλακτικό κάτι πασέ;», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxm8s1rhl4w1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχολείο και το αν πρέπει η σεξουαλική αγωγή να γίνει μάθημα. «Δεν ξέρω αν συμφωνώ και πρέπει στο σχολείο να μπει μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Εγώ αυτή τη στιγμή, που στα δυο μου παιδιά μαθαίνουμε την σεξουαλικότητα τους εγώ και ο πατέρας τους με πάρα πολύ αγάπη και ηρεμία, τους τα λέμε όλα και δεν κρυβόμαστε καθόλου από αυτά. Νιώθω καλά», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα ξαφνικά ένας δάσκαλος να κάνει τα παιδιά μου να νιώσουν άσχημα, μιλώντας για την σεξουαλικότητα».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.