Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Πάνο Κοκκινόπουλο, καθώς ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες και φίλους του έφυγε από τη ζωή.
Ο μοντέρ Γιάννης Μάρρης, με τον οποίο ο Πάνος Κοκκινόπουλος είχε συνεργαστεί σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, ανάμεσα στα οποία ήταν, η «Ανατομία ενός εγκλήματος», η «10η Εντολή» και ο «Κόκκινος Κύκλος».
Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σκηνοθέτης αποχαιρέτησε τον φίλο του γράφοντας: «Γιάννη μου… πάνω από 30 χρόνια συνεργάτες, φίλοι, αδέλφια! Αντίο αγαπημένε, το μοντάζ δεν θα είναι ποτέ πιά το ίδιο».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.