O Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά με γαστρορραγία.
Ο γνωστός σεφ έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα με πολλές περιπέτειες υγείας, ενώ μπαινοβγαίνει συχνά στο νοσοκομείο.
Το πρωί της Πέμπτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του από το δωμάτιο του νοσοκομείου, την οποία και συνόδευσε με ένα μήνυμα για τις ευχές που δέχτηκε.
Συγκερκιμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ καλυτέρα. Κάνω εξετάσεις, πεινάω και δεν μου δίνουν να φάω. Με περιποιούνται όσο δεν παίρνει. Σύντομα στις επάλξεις».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.