Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» απαθανατίστηκαν οι παίκτες του νέου ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, με το όνομα «I’m a celebrity get me out of here».
Οι διαγωνιζόμενοι αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα λάβει χώρα το νέο διαγωνιστικό ριάλιτι με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα.
Ανάμεσα στους παίκτες που ήταν στην αποστολή ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Καλάβρια, η Ιωάννα Λίλη, η Εmilia Vodos, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Μπο, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Τάσος Ξιαρχό.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ο Γιώργος Λιανός
Η Αγγελική Ηλιάδη
Ο Σταμάτης Γαρδέλης
Η Στέλλα Γεωργιάδου
Η Ιωάννα Λίλη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλίδης και η Μαρία Καλάβρια
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Η Emilia Vodos, ο Τάσος Ξιαρχό και ο Μπο
Ο Μπο
Η Emilia Vodos
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.