Νίκος Βαμβακούλας: Θα παίξει σε ριάλιτι - Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Νίκος Βαμβακούλας: Θα παίξει σε ριάλιτι - Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κάνει την ανατροπή στα 66 του χρόνια

vamvakoulias-nikos
Ο Νίκος Βαμβακούλας θα είναι ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «I’m A Celebrity Get Me Out Of Here» και σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο. Σύντομα μάλιστα, θα δούμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει από το κανάλι.

Ο «τραμπάκουλας» των ελληνικών γηπέδων κάνει την ανατροπή στα 66 του χρόνια και λαμβάνει μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι που θυμίζει το «Survivor» με απαιτητικές δοκιμασίες και μάλιστα πολλά μίλια μακριά από την Ελλάδα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο ριάλιτι θα συμμετέχουν ακόμη: Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Χειμωνέτος και ο Τάσος Ξιαρχό.

I_m-a-celebrity-_get-me-οut-of-here

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το νέο ριάλιτι 
Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I’ M A CELEBRITY… get me out of here».

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων. Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια. Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα! Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…
I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! | Trailer | Έρχεται στον ΣΚΑΪ
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Οι νέες «μεταγραφές» Κασσελάκη - Συμμαχίες και… λάσπες στον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης