Μιχάλης Οικονόμου: «Οι ομόφυλες οικογένειες είναι ήδη οικογένειες, δεν περιμένουν την πολιτεία να τις κάνει»

Μιχάλης Οικονόμου: «Οι ομόφυλες οικογένειες είναι ήδη οικογένειες, δεν περιμένουν την πολιτεία να τις κάνει»

«Εμείς ξυπνάμε κάθε μέρα και είμαστε γονείς, δεν περιμένουμε να μας το επικυρώσει κάποιο νομοσχέδιο» ανέφερε

mihalis-oikonomou
Ο Μιχάλης Οικονόμου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την ανατροφή των παιδιών του, αλλά και τις απειλές, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η νέα γενιά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία» κι αρχικά, δήλωσε: «Με αγχώνουν δύο κομμάτια, η χρήση της τεχνολογίας, γιατί πολλά από τα εγκλήματα που ξεκινούν είναι από εκεί, μέσα από την τεχνολογία και η διαπαιδαγώγηση και η ακεραιότητα που πρέπει να έχει στο τσεπάκι του το παιδί. Από εκεί και πέρα φεύγοντας από το σπίτι ο γονιός δεν μπορεί να ελέγξει με ποιον θα μιλήσει και τι θα κάνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvq6kriir9q1)

«Ο γονιός πρέπει να πει στο παιδί του "ό,τι και να δω σε βίντεο, εγώ σε αγαπάω". Πάμε να το αντιμετωπίσουμε μαζί, μην κρατάς μυστικά», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που ανέφερε πως δεν υπάρχει νομοθεσία που να επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, ανέφερε: «Εμείς ξυπνάμε κάθε μέρα και είμαστε γονείς. Δεν περιμένουμε να μας το επικυρώσει κάποιο νομοσχέδιο. Οι ομόφυλες οικογένειες είναι ήδη οικογένειες, δεν περιμένουν την πολιτεία να τις κάνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvq6n1gewrgh)

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αυτοκαταστροφική περίοδο που είχε ζήσει στο παρελθόν. «Πέρασα μια αυτοκαταστροφική φάση της ζωής μου που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ εκτενώς για αυτή και δεν θέλω. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή μπαίνουν σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια, στο τέλος όμως είναι δική σου απόφαση ποιον δρόμο θα διαλέξεις», είπε κλείνοντας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvq767b3bv01)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαλέγουν Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου για πρόεδρο

Βίντεο: Δάκρυσε η Σάκκαρη μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα - H συγκίνηση για τον παππού της

«Τρέλα» από 12.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό - Στις εξέδρες Στάνκογλου, Μπισμπίκης - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης