Με ένα φιλί στο στόμα ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον σύντροφό της η Δανάη Λιβιεράτου.
Τον τελευταίο χρόνο, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού Πάμπλο Μίλλερ. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, που είναι σήμερα, η νεαρή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.
Σε αυτή, τον αγκαλιάζει από τους ώμους και του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Το αγόρι που έχει γενέθλια».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.