Πέντε χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στο σημείο για το μνημόσυνο που τελέστηκε.
Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για την τραγωδία, αναφέροντας πόσο την άγγιξε και πόσο λυπάται για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα φωτογραφήθηκε στο Μάτι κι έγραψε ένα σχετικό κείμενο.
Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της δημοσίευσής της, σημείωσε: «Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα για να δούμε το καλοκαίρι όπως θα έπρεπε να είναι : ανέμελο κι ευτυχισμένο. Σαν τα καλοκαίρια των παιδικών και εφηβικών μας χρόνων. Με αφορμή την θλιβερή επέτειο του ολοκαυτώματος στο Μάτι, βρέθηκα ξανά με τους ανθρώπους με τους οποίους έχω τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Τότε που κάναμε μπάνιο και ποδήλατο μέχρι τελικής πτώσης και κανείς δεν ανησυχούσε για το που ήμασταν και τι κάναμε… Αφροδίτη, Γιώργο και τόσοι αλλοι, είστε πάντα στη καλοκαιρινή -κι όχι μόνο- καρδιά μου».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»