Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφτασε μακριά στο Survivor All Star και μετά από την πολύμηνη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ετοίμασε βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα.
Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους 455.000 ακολούθους του, μια σειρά από στιγμιότυπα με τον ίδιο και την παρέα του στη Σκύρο.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ποζάρει με το μαγιό του καθισμένος σε ένα σκάφος, με φόντο τη θάλασσα του νησιού και διάφορα άλλα τοπία.
«Αααα εδώ είναι πολύ ωραία» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε, μαζί του ήταν και ο καλός του φίλος, Fipster.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η Κρίστη Καθαργιά και ο Fipster
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.