Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τον Fipster και ακόμα έναν φίλο τους, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Όπως είναι φυσικό, δεν παραλείπτουν να μοιράζονται υλικό και με το κοινό τους στα social media. Αυτή τη φορά, ο Fipster ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, με το οποίο «πειράζει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Σε αυτό, ο πρώην παίκτης του Survivor φαίνεται να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ ο φίλος του του προτείνει να απαντήσει σε ένα σχόλιο που δέχτηκε και τον αποκαλεί «μαϊντανό».
Συγκεκριμένα, το σχόλιο γράφει: «Μαϊντανός από τους λίγους». Γνωστός για το χιούμορ του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε αναλόγως.
«Αφού έχω πάει σε 50 παιχνίδια και σε όλες τις εκπομπές, δεν είμαι μαϊντανός;», ακούγεται να λέει στο βίντεο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.