Ο Σάκης Κατσούλης είπε αρχικά: «Δεν είναι τόσο γκρινιάρα όσο το έχετε δει εσείς. Μου το είπε η Μαριαλένα, επειδή βγήκε και μια μέρα νωρίτερα από μένα, ότι την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι απόλυτα λογικό. Δεν είμαστε απλοί φίλοι, εμείς είμαστε ζευγάρι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu04rep2uqqp)
«Το θέμα είναι ότι η παραγωγή θα δείξει την γκρίνια, δεν θα δείξει το υπόλοιπο κομμάτι. Ότι είμαστε μια χαρά. Οπότε γκρίνια… γκρίνια… γκρίνια. Βγήκε γκρινιάρα η Μαριαλένα, η οποία δεν είναι. Στην πραγματική ζωή κιόλας δεν είναι καθόλου» πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.