Τέιλορ Σουιφτ: Υποδέχτηκε σε κλίμα... «σουηδικό» τον πρώην της, Τέιλορ Λότνερ, στη σκηνή - Βίντεο

Τέιλορ Σουιφτ: Υποδέχτηκε σε κλίμα... «σουηδικό» τον πρώην της, Τέιλορ Λότνερ, στη σκηνή - Βίντεο

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή, αγκάλιασε την ποπ σταρ και πρώην του - Του είχε γράψει μία από τις πιο δημοφιλείς μπαλάντες της όταν χώρισαν

teilor_lotner_swift
Πολύς λόγος έχει γίνει για την περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ «ErasΤour» με τις πλατφόρμες πώλησης εισιτηρίων να έχουν πάρει «φωτιά».

Το σόου της ποπ σταρ έχει γίνει viral στα social media και οι εκατομμύρια φαν της ανά τον κόσμο την αποθεώνουν για τη μεγάλη διάρκεια της εμφάνισής της, αλλά και το φαντασμαγορικό σόου της.

Το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου, η Σουίφτ έγινε και πάλι viral. Υποδέχτηκε στη σκηνή αλά... Σουηδία τον πρώην σύντροφό της, Τέιλορ Λότνερ ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Τέιλορ Ντομ, στο Kansas City.

Στη σκηνή ανέβηκαν και οι Τζόι Κινγκ και Πρίσλεϊ Κας. Οι τρεις τους αντάλλαξαν θερμές αγκαλιές και φιλιά, με τους θαυμαστές να χειροκροτούν ενθουσιασμένοι.

Δείτε βίντεο


Η σχέση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του λυκανθρώπου στο «Twilight» ξεκίνησε το 2009, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ρομαντικής κωμωδίας «Valentine's Day». Το θυελλώδες ειδύλλιό τους ήταν το θέμα συζήτησης στον διεθνή Τύπο. Ωστόσο, οι δρόμοι τους χώρισαν φιλικά. Η Σουίφτ έγραψε αργότερα το κομμάτι «Back To December», μια μπαλάντα απολογίας ως μια ειλικρινή συγγνώμη στον Λότνερ για τον χωρισμό τους.




Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο θα αυξηθούν οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων - Τριπλό όφελος, δείτε τα ποσά και παραδείγματα

Καύσωνας διαρκείας προ των πυλών: Πότε και από πού ξεκινούν τα 40άρια (δείτε χάρτες)


Παιχνίδι της μοίρας: Ο 50χρονος που πνίγηκε στη Φθιώτιδα βρέθηκε στο σημείο που είχε δολοφονήσει την 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης