John Romita Sr: Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο άνθρωπος πίσω από τη δημιουργία του Wolverine
Ο θρύλος στον κόσμο των κόμικ «έφυγε» ήσυχα στον ύπνο του
Ο John Romita Sr, ο άνθρωπος πίσω από τη δημιουργία των αγαπημένων χαρακτήρων των κόμικς της Marvel, Wolverine και Mary Jane Watson, πέθανε σε ηλικία 93 ετών.
Ο Romita πέθανε «ήσυχα στον ύπνο του», όπως επιβεβαίωσε ο γιος του με ανάρτηση την Τετάρτη, περιγράφοντας τον πατέρα του ως «τον σπουδαιότερο άνθρωπο που γνώρισε ποτέ».
Marvel Comics artist John Romita Sr., co-creator of Wolverine, The Punisher and Mary Jane Watson, has died aged 93. pic.twitter.com/9FWzJpSsXD
Ο John Romita Jr, που είναι και ο ίδιος συγγραφέας κόμικ, έγραψε επίσης: «Το λέω αυτό με βαριά καρδιά, Ο πατέρας μου John RomitaSr έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στον ύπνο τη Δευτέρα, το πρωί. Είναι ένας θρύλος στον κόσμο της τέχνης και θα ήταν τιμή μου να ακολουθήσω τα βήματά του».
Γεννημένος το 1930 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ο Romita αποφοίτησε από τη Σχολή Βιομηχανικής Τέχνης του Μανχάταν πριν εισέλθει στη βιομηχανία των κόμικ. Ο καλλιτέχνης βοήθησε στη δημιουργία των χαρακτήρων της Marvel, συμπεριλαμβανομένου του υπερήρωα Wolverine και της φίλης του Spiderman, Mary Jane Watson. Επίσης, ξεκίνησε το 1977 την εφημερίδα κόμικ Spiderman μαζί με τον Stan Lee, ο οποίος ήταν εκτελεστικός αντιπρόεδρος και εκδότης της Marvel Comics μέχρι τον θάνατό του το 2018.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.