Η Σοφία Αλιμπέρτη θέλησε να μοιραστεί μια ιστορία για τον θάνατο του παππού της.
Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή που παρουσιάζει «Ζήσε Αλλιώς» σχετικά με το πένθος, η παρουσιάστρια μίλησε για τον αγαπημένο της παππού.
Όπως είπε, εκείνος ήταν που τη μεγάλωσε κι η ίδια του είχε τεράστια αδυναμία. «Ο παππούς μου είναι ο άνδρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα», είπε αρχικά.
«Ήταν και μάγκας και κούκλος, καλλονός. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρες από πολύ μικρή. Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άνδρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να πίνω σε μια γωνιά για τον παππού μου», συμπλήρωσε.
Κλείνοντας, ανέφερε: «Εγώ με αυτόν τον τρόπο τον πένθησα, τον τίμησα. Νιώθω ότι αυτό θα ήθελε, γιατί ήταν μάγκας, δεν ήθελε κλάματα. Έτσι με είχε μάθει, βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε».
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, απογειωνόμαστε με την Athens Flying Week – Tanagra International Airshow - Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ανατολικής Μεσογείου επιστρέφει πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.
Άχαστες εκπτώσεις έως και -50% αλλά και μεγάλες προσφορές και επιπλέον, δώρο έκπληξη με τις αγορές σου, σε αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που αγαπάς ή που ήρθε η ώρα να γνωρίσεις, από τη La Vie en Rose. Γιατί η φροντίδα του εαυτού σου είναι η πιο σοφή επένδυση.