Παράδεισος των κυριών: Ο Σωτήρης συλλαμβάνει τον Αποστόλη

Παράδεισος των κυριών: Ο Σωτήρης συλλαμβάνει τον Αποστόλη

Την ίδια ώρα, ο Άγης είναι αποφασισμένος να θέσει τη σχέση του με την Πολυξένη σε άλλο επίπεδο - Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο 

paradeisos_sotiris
Ο «Παράδεισος των κυριών» έρχεται απόψε στις 20:00, στον Alpha, με την παραίτηση του Μάρκου από τον «Παράδεισο» στον Ντίνο, την οποία εκείνος κάνει δεκτή.

Διαβάστε όσα θα συμβούν
Η επαγγελματική σχέση του Μάρκου και του Ντίνου δοκιμάζεται και φαίνεται να οδεύει προς ένα τέλμα που μόνο η Μιράντα θα μπορέσει να ανατρέψει. Το ερώτημα είναι, θα προλάβει να συμφιλιώσει τις δυο πλευρές ή αναπόδραστα θα οδηγηθούν στη ρήξη; Ενώ ο Άγης είναι αποφασισμένος να θέσει τη σχέση του με την Πολυξένη σε άλλο επίπεδο, μία απειλή της Βικτώριας θα έρθει να φωτίσει μια σκοτεινή πτυχή στη ζωή της Πολυξένης που θα αναγκάσει την νεαρή κοπέλα να λάβει καθοριστικές αποφάσεις. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται για την αιτία θανάτου της Ντέπυς και το πόρισμά του φέρνει τον Σωτήρη προ εκπλήξεως. Άραγε θα καταφέρει από τη νέα πληροφορία που μαθαίνει να καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος;

Δείτε το τρέιλερ:
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Τρίτη 20:00


Δείτε απόσπασμα:
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 122 | Sneak Preview
Κλείσιμο



Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρανς ακτιβίστρια καλεί... στα όπλα: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο σου λάθος!

Βίντεο: Έφτασαν Ελλάδα οι πρώτοι εγκλωβισμένοι από Σουδάν - Νέα επιχείρηση για διασωληνωμένο

Dentist Pass: Έξι μήνες ισχύ θα έχει η ψηφιακή κάρτα για παιδιά 6 -12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης