Stranger Things: Οι θαυμαστές της σειράς άρχισαν τις προβλέψεις για τον θάνατο ενός μεγάλου χαρακτήρα

Stranger Things: Οι θαυμαστές της σειράς άρχισαν τις προβλέψεις για τον θάνατο ενός μεγάλου χαρακτήρα

Όσο πλησιάζει η τελευταία σεζόν, τόσο πληθαίνουν οι εκτιμήσεις των φαν στα social media

max-stranger-things
Από το ντεμπούτο της το 2016, η σειρά «Stranger Things» έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές στο Netflix. Η σειρά έχει δημιουργήσει μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών που περιμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία κάθε νέας σεζόν, και με την πέμπτη σεζόν να είναι η τελευταία, η προσμονή είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν τον τελευταίο κύκλο, πολλοί έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνουν εικασίες σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα. Μια από τις πιο σημαντικές προβλέψεις που έχει κάνει το γύρο του κόσμου είναι ότι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς μπορεί να βρει το τέλος του.
stranger_thingd__1_
Πολλοί θαυμαστές φοβούνται για την ασφάλεια της Max, που βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο εξαιτίας του Vecna. Ωστόσο, κάποιοι έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε να είναι η Karen Wheeler ή ο Ted αυτός που θα είναι αυτός που θα πεθάνει στη σειρά.

Τι θα σήμαινε όμως ο θάνατος ενός χαρακτήρα για το «Stranger Things»; Θα μπορούσε να σημαίνει ότι η σειρά παίρνει μια πιο σκοτεινή στροφή και ότι το διακύβευμα είναι υψηλότερο από ποτέ. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία να εξερευνηθεί ο συναισθηματικός αντίκτυπος της απώλειας και της θλίψης, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο βάθους στην ήδη πολύπλοκη αφήγηση της σειράς.

Κλείσιμο
Όποια και αν είναι η έκβαση, ένα είναι σίγουρο: η τελευταία σεζόν της σειράς είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου, με πολλές ανατροπές που θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία. Καθώς η αναμονή για τη νέα σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, οι θαυμαστές δεν μπορούν παρά να καθίσουν αναπαυτικά, να περιμένουν και να ελπίζουν ότι οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες θα... επιβιώσουν μέχρι το τέλος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στις 7:30 το απόγευμα φτάνει στην Αθήνα το Άγιο Φως

Τι ώρα κλείνουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα και η Βαρβάκειος

Με τι καιρό θα γίνει η Ανάσταση ανά την Ελλάδα - Με 20αρια το ψήσιμο του οβελία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης