Η Ρίτα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και τη σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, εξήγησε πως κατά τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός.
«Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά ήταν σιωπηλός ανταγωνισμός. Θα πω όμως κάτι. Εγώ στη ζωή μου, έχω πληρώσει δύο πράγματα. Το ένα που είχε πει, Θεός σχωρέστη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι "η Βουγιουκλάκη για τον κινηματογράφο, η Ασημακοπούλου για την τηλεόραση". Πω πω, τι το είπε; Επίσης, επί του μεγάλου Καραμανλή, σε μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, είπε μπροστά σε όλο τον κόσμο πως "εσύ είσαι η καλύτερη". Παιδιά, το πλήρωσα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου», εξήγησε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvm4ajpgk55)
«Δηλαδή, με κοιτούσαν όλοι και θεωρούσαν ότι για να το πει αυτό, εγώ είχα κονέ τον Καραμανλή. Ήταν άσχημο. Το έβλεπα αυτό πάρα πολύ στη δουλειά μου. Όχι όμως, από όλους, αλλά από μερικούς συναδέλφους. Βρέθηκε μάλιστα, δημοσιογράφος που με κοιτούσε κάπως, αλλά όταν κατάλαβε τι παιδί ήμουν μετά από 30 χρόνια, μου ζήτησε συγγνώμη. Της είπα "τώρα είμαι ευτυχισμένη"», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, εξήγησε πως ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που θα «γραπωθεί» από κάποιον, για να ανέβει επαγγελματικά. «Κατάλαβε κι εκείνη το λάθος της, γιατί είδε ότι δεν ήμουν παιδί που θα κοιτάξω να γραπωθώ από κάπου για να αποκτήσω κάτι καλύτερο. Δεν το έκανα επίτηδες, αυτή ήμουν κι αυτή θα είμαι μέχρι να πεθάνω», είπε κλείνοντας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.