Η Μαριάντα Πιερίδηέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην 8χρονη αποχή της από το τραγούδι, ενώ μίλησε επίσης για ένα ιδιαίτερο περιστατικό με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, δήλωσε πως η νύχτα είναι πολύ σκληρή κι η ίδια το σκέφτηκε πολύ πριν επιστρέψει στο τραγούδι, έστω και μέσα από το J2US.
Αναφέρθηκε μάλιστα, στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει. «Η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, μετά το παιδί. Πάντα σκέφτομαι ότι έχω κάτι υπό την προστασία μου και δεν θέλω το παιδί μου να κάνει στη ζωή του πίσω σε τίποτα. Ούτε να αφήνει να τον εκμεταλλευτούν και να μπορεί να πει: ως εδώ ήταν», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crh0if90any1)
Στη συνέχεια, μίλησε για το «τρομακτικό» περιστατικό που της έτυχε με έναν επιχειρηματία. «Μου έχει τύχει επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, όπου μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου, να βγάλει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει "τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε". Εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε», είπε χαρακτηριστικά.
«Έβαλε το όπλο πάνω και μου λέει "τώρα μπορούμε να μιλήσουμε". Ό,τι ευγενικό μπορούσα να σκεφτώ, το είπα, ευχαρίστησα κι έφυγα», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.