Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» κι αρχικά, μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε απέναντί του.
«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να με βγάλει στον τάκο πιο πολύ απ' ό,τι ο ίδιος, γιατί κάποιος από τους δύο έπρεπε να βγει. Εγώ τα έβρισκα πάντα με όλους. Το παιχνίδι το είχα στο μυαλό μου εντελώς διαφορετικά και αλλιώς εξελίχθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Έχει γίνει πλέον, πολύ ανθρωποφαγικό. Μαλώνουν για το ποιος θα μείνει αυτή την εβδομάδα, ποιος δεν θα βγει στον τάκο, υπάρχουν ομάδες. Είναι πολλοί οι παίκτες κι ένα το έπαθλο. Αυτό είναι το πρόβλημα», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqzdyuo9wjll)
Σχολιάζοντας τους παίκτες που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, ανέφερε: «Ο Χανταμπάκης είναι αληθινός, καλό παιδί. Οι άνθρωποι που λένε ότι "εγώ λέω τις μεγαλύτερες αλήθειες" είναι αυτοί που λένε τα πιο μεγάλα ψέματα. Τον Μαρτίκα τον έχω βάλει μες στο σπίτι μου και τώρα με είπε πουλημένο».
Τέλος, αποκάλυψε ποια θεωρεί τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε, κατά τη γνώμη του το έπαθλο θα κερδίσει ή ο Σάκης Κατσούλης ή ο Γιωρίκας Πιλίδης.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί