Η Τζούλια Νόβα συμμετέχει στη νέα σεζόν του ψυχαγωγικού σόου «Just the 2 of Us» και με αφορμή τον τελευταίο διαγωνισμό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιες φωτογραφίες.
Φορώντας ένα ροζ φουστάνι, η Τζούλια Νόβα πόζαρε μπροστά στον φακό, συνοδεύοντας τις εικόνες με τη λεζάντα: «Μια φορά ένιωσα και εγώ σαν την Μπάρμπι. Σέξι Μπάρμπι».
Μια φορά ένιωσα και εγώ σαν την Μπάρμπι 💖 Σέξι Μπάρμπι 🤪😂💖 #pink #barbie #barbiestyle
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;