Ο «Πότης» (Γιάννης Κρητικός) αποφάσισε να αναμετρηθεί με τη μυστηριώδη «Γυναίκα με τα μαύρα»
Σε ένα διαφορετικό γύρισμα του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase» εισέβαλε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.
Ανάμεσα στους παίκτες που διαγωνίστηκαν ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της αγαπημένης σειράς «Η γη της ελιάς»!
Ο «Πότης» (Γιάννης Κρητικός), ο καλόκαρδος ήρωας που πασχίζει να αναβαθμίσει τις γνώσεις του, αποφάσισε, σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, να φτάσει μέχρι το «The Chase» και μάλιστα, να αναμετρηθεί με τη μυστηριώδη «Γυναίκα με τα μαύρα» (Μαρία Μάρκου), στην οποία, όπως αναφέρει συχνά-πυκνά σε πολλά επεισόδια, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqcba1w96nld)
Στο συγκεκριμένο γύρισμα, δεν μπορούσε να μην είναι παρών ο Αντρέας Γεωργίου, σκηνοθετώντας το επεισόδιο στο οποίο ο «Πότης» δοκιμάζει την τύχη του και τεστάρει τις εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις. Η οικοδέσποινα του «The Chase», Μαρία Μπεκατώρου, τόνισε πόσο συμπαθής τής είναι τόσο ο ρόλος του Πότη, όσο και ο ίδιος ο ηθοποιός που τον υποδύεται. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βοηθήσει.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.