Αν και δεν είχαν μεγάλη απόκλιση οι δύο παίκτες στον στίβο μάχης, η ευστοχία του Κόρο στο τελικό στάδιο του αγωνίσματος δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του.
Κρατώντας το προβάδισμα για αρκετή ώρα, ο παίκτης των Διασήμων επικράτησε του Τάκη Καραγκούνια και κέρδισε έναν πόντο για την ομάδα του, φτάνοντας στο 5 - 1.
Η αντίδραση του παίκτη των Μπλε δεν ήταν η καλύτερη, αφού και εκείνος τα πήγαινε καλά στους στόχους και ήταν κοντά στο να κερδίσει τον πόντο.
Μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του ο παίκτης των Μαχητών, έριξε με δύναμη έναν σάκο στην επιφάνεια που υπήρχε για τους στόχους και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. «Έλα ρε Τάκη» του είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.