Οι οντισιόν στο «MasterChef 7» ολοκληρώνονται απόψε, με τους υποψηφίους να διεκδικούν την πολυπόθητη ποδιά από τους κριτές.
Μερικοί από τους διαγωνιζομένους έχουν να πουν και δικές τους ιστορίες, που πολλές φορές τους συγκινούν. Ένας από αυτούς είναι και ο 32χρονος Παύλος από τη Λευκάδα, ο οποίος «λύγισε» όταν άρχισε να μιλά για τον σκύλο του, Βίκτωρ.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα, ο παίκτης είπε: «Πέρα από το κομμάτι της μαγειρικής που είναι κάτι πολύ δυνατό για εμένα αυτή την στιγμή και μετά εντάξει… Εννοείται ότι υπάρχει η μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Βίκτωρ» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Όταν από την παραγωγή τον ρώτησαν εάν δάκρυσε για τον Βίκτωρ, ο 32χρονος ζήτησε για λίγο να διακόψουν το απόσπασμα με τις δηλώσεις του: «Άσε. Κοψ’ το λίγο» και συμπλήρωσε: «Παίρνεις πολύ μεγάλη αγάπη, που δεν παίρνεις σίγουρα από τους ανθρώπους τόσο πολύ».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.